Edutainment ny trend inom möten

Edutainment ny trend inom möten
2015-05-05
07.30 - 09.00
Stockholm City Conference Centre, Stockholm
Hitta hit
Edutainment för möten - Kom och prova på du också!
Meeting Professionals International (MPI) och Green Hat People och har den stora glädjen att bjuda in dig till ett unikt frukostseminarium för att ta del av Edutainment - den senaste trenden inom möten för 2015.

Tisdagen den 5 maj
• 07:30 Frukost serveras på Stockholm City Conference Centre, Norra Latin, Barnhusgatan 7A vid Norra Bantorget i Stockholm
• 08:00 Presentation av Edutainment & prova på
• 09:00 Slut, mingel för de som vill

Edutainment framröstad som årets mötestrend
Petter König på Green Hat People har tilldelats MPI:s pris Guldkikaren 2015 för att ha föreslagit årets starkaste mötestrend: Edutainment, en kombination av pedagogik och underhållning. Genom Edutainment vill man under konferensen på ett roligt sätt skapa delaktighet, stärka bandet mellan medarbetare och samtidigt bygga förtroende inom företaget.
Med en gedigen kunddatabas som Ikea, Electrolux, Pfizer och Nordea vill nu Green Hat People ge dig en unik möjlighet att prova på den senaste mötestekniken och uppleva vad Edutainment är i verkligheten.

”Många har varit med och röstat fram årets mötestrend, det ska bli kul att höra mer om Petters tankar kring ämnet men framförallt att få testa på vad det är i verkligheten. Det pratas en hel del om interaktiv teknik och nya trender i mötesbranschen, det som behövs nu är aktörer som kan leverera något konkret” säger Karin Mäntymäki, ordförande för MPI i Sverige.

Få reda på vad det är och prova på själv
Under morgonen berättar Karin Mäntymäki mer om Guldkikaren, vinnaren Petter König från Green Hat People avslöjar sedan teorin bakom hur Edutainment kan engagera ett företags medarbetare. Ni ges ett unikt tillfälle att prova på Edutainment och höra från andra kunder som har upplevt det tidigare.

Seminariet är kostnadsfritt men antalet platser är begränsat.
OSA: Senast den 22 april.

Klicka här och anmäl dig nu