Frukostmöte - FÖRFÖR OCH BERÖR

Frukostmöte - FÖRFÖR OCH BERÖR
2013-04-12
kl 08.00 - 09:00
Rica, Slöjdgatan, Stockholm
Hitta hit
Kom och lyssna till Hélène Hernmarck Olsson berätta om sin bok FÖRFÖR OCH BERÖR
Nätverk och event utvecklar människor och affärer.
I vår digitaliserade värld är det lätt att tro att möten i cyberspace kan ersätta det personliga mötet. I själva verket är det tvärtom, det personliga mötet har idag blivit ännu viktigare och ännu mer värdefullt och utgör idag grundstenen för att bygga trovärdighet och förtroende i alla relationer, framför allt i affärsrelationer.

Genom det personliga mötet bygger vi nätverk och nätverk är något vi alla behöver, privat såväl som i arbetslivet.
Så mycket viktigare då att det personliga mötet blir av högsta kvalitet, genomtänkt och med ett tydligt syfte och budskap.
Väl genomtänkta och väl arrangerade event som ger deltagaren något att ta med sig hem; en kunskap, ett budskap, en kontakt, ett förtroende är en fantastisk kommunikationsform som berör alla sinnen – samtidigt.

Förför och Berör är en hands-on handbok som ger tips och råd om hur du i din arbetsroll bygger och skapar nätverk, hur du bygger och underhåller nätverken samt hur ditt företag kan skapa egna nätverk och hjälpa dina medarbetare att komma igång att nätverka utifrån sin roll inom företaget. Men för att kunna nätverka behövs spännande event och mötesplatser att träffas och nätverka på.

Förför och Berör vänder sig till alla som vill utveckla sina nätverksegenskaper och samtidigt lära sig de grundläggande faktorerna för hur man skapar arenor för minnesvärda event med tydliga budskap och spännande nätverk. Hur man skapar möten och event som förför och berör.

Förför och Berör är utgiven av Ekerlids förlag och skriven av Hélène Hernmarck Olsson som arbetat i över 30 år med nätverk, möten och sponsor- och partnersamarbeten framförallt i Sverige men även i England.
Sedan sju år är Hélène verksam inom egna företaget Eyemeetings AB som arrangerar dynamiska mötesplatser främst inom näringslivet. Bland uppdragsgivarna finns Hotel Diplomat, Tidningen Chef, svensk Exportkredit, Svenska riskkapitalföreningen, Veckans Affärer, KSSS, Advokatfirman Linklaters m fl.

Vi hoppas du har möjlighet att vara med och lyssna, nätverka och inspireras.
Välkommen!!