Frukostmöte

Frukostmöte
2013-12-10
Kl 0745-0900
Stockholm City Conference Centre, Stockholm
Hitta hit
MPIs mentorprogram ger dig som som är ny inom mötesindustrin möjlighet att få en av branschens starkaste profiler som mentor under 2013 - 2014. Mentorskap är en enkel och utmärkt metod som bidrar till att utveckla både individen och organisationen/företaget.

Du hittar presentationen här.
Föreläsaren Torborg Wärn har i sina chefsroller varit varm förespråkare för mentorskap för sina medarbetare och har även initierat mentorprogram. Torborg som är förvaltningssocionom, har arbetat i ledande befattningar inom ideella sektorn och offentlig verksamhet som förbundschef, personal/HR-chef och utvecklingschef. 

Hon har varit initiativtagare till och ansvarig för åtskilliga kompetens- och ledarutvecklingsprogram. Nätverksbyggande och projektledning är andra områden som Torborg är involverad bland annat igenom företagen Olgor.se och Evrim.se

Torborg Wärn är drivande i mentorprogram och är själv aktiv som mentor där hon leder bl a interna och externa mentorprogram. Nu har vi i MPI äran att starta  MPI:s mentorprogram med Torborg som första föreläsare.

Intresserad av att ta del av MPI´s mentorprogram? Oavsett om du önskar bli adept eller mentor är du varmt välkommen!

Meddela gärna på Facebook om du kommer.

Välkommen!
MPI Sweden Chapter