Guldkikaren - finalspaningar

Guldkikaren - finalspaningar
2015-09-22
08.00 - 09.30
Yasuragi, Stockholm
Hitta hit
Frukostseminarium 22 september – Hur kommer det sig att vi gör så många dåliga konferenser när vi vet så mycket bättre?
Många konferenser är ineffektiva, tråkiga och upplevs i värsta fall som resursslöseri av både av deltagare och arrangörer. Detta trots att det idag finns forskning, metoder och teknik för att skapa möten fyllda med glädje, lärande och aktiva deltagare.

Välkommen till en inspirerande och interaktiv morgon när du får dyka ner på djupet i finalspaningarna från Guldkikaren 2015. Tillsammans diskuterar vi våra spanares slutsatser och hur du kan överföra dessa till direkt affärsnytta för din verksamhet och era möten.

Du möter Florence Cardell från Yasuragi som menar att det är dags att byta bort konferensfrallor och sötsaker mot nyttigt och energigivande förtäring. Tommy Brotte från Interaktiva Möten menar att medskapandet är avgörande för att få aktiva deltagare och konferenser som gör skillnad. Fredrik Bauer från Mötesutveckling vill överföra grunderna från skolans ”Flipped Classroom” till möten med förberedda deltagare för att kunna diskutera rätt saker under våra möten.

Under den här frukostworkshopen får du prova Yasuragis uppskattade kök samtidigt som du får konkreta tips på hur du kan bidra till mer effektiva och uppskattade möten. Du möter kollegor från branschen i gemensamma diskussioner för framtidens möten. Allt börjar redan någon vecka innan vi ses genom mötets App där även diskussionerna under mötet dokumenteras och finns tillgängliga för alla deltagare efter mötet.

Tid och plats: 22 september kl. 8.00 - 9.30, på Yasuragi

Du tar dig till Yasuragi på 20 minuter från Stockholm City med bil, men du kan ta dig med andra färdmedel också. Se vidare här.


Här gör du din anmälan.

Frukostmötet är kostnadsfritt och om du anmäler dig måste du boka av senast den 18 september. Efter det debiteras en no show avgift på 500:- om du inte kommer.

Den som vill är välkommen att stanna kvar och bada på Yasuragi. Det kan du göra till ett specialpris på 300kr. Anmälan görs i anmälningsformuläret ovan, och du betalar på plats.
Välkommen på en i flera avseenden nyttig frukost!

MPI Sweden
Bo Magnusson

bo.magnusson57@telia.com - 0703323390

yasuragi(1).jpg 

 mtesutveckling(1).jpg

 logoim(1).png