Mod med Lisa Ekström

Mod med Lisa Ekström
2014-08-29
0730 - 0900
Scandic Sergel Plaza, Stockholm
Hitta hit
Föreläsningen "Mod" med den fantastiska Lisa Ekström från Kamoja.
OBS! Frukost från 0730, föreläsning 0800-0900.
 
Svårare tider står för dörren, oron i företagsledning och bland personalen är påtaglig. Det är lätt att skylla dåliga resultat på kollegorna, andra avdelningar eller företag, lågkonjunkturen eller bara på en dålig dag. Men det duger inte!
Att arbeta effektivt, nå resultat och värna om sin personal är mer viktigt än någonsin! Potentialen är hög och många gånger är det alltför lätt att ge upp, omformulera mål utan att ta i det där lilla extra – det lilla extra som ger så mycket positiv energi till både företagsledning, medarbetare och kunden.
Lisa Ekström har tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice. Hon har dessutom väldokumenterad erfarenhet av snabba och mycket framgångsrika förändringsarbeten inom försäljning och kundservice. Hon fick 2007 års Framgångsstipendium för sitt förändringsarbete genomfört på SAS. Hon föreläser om stora förändringsprocesser snabbt – hur gör man?
Lisa är en karismatisk energisk person som delar med sig av sina erfarenheter på ett sätt som gör det enkelt att ta dom till sig och plocka med sig i sin egen vardag. Fakta blandas med anekdoter, egna erfarenheter, glada skratt och aha–upplevelser, allt i ett medryckande tempo där ingen sitter oberörd.
Läs mer om Lisa på www.kamoja.se

Anmäl dig HÄR