MPI nätverksträff med SEFS

MPI nätverksträff med SEFS
2016-01-21
13.00 - 16.00
Quality Hotel View, Malmö
Hitta hit

Årets omröstning av Årets Eventskåning 2015 har slagit alla rekord! Gensvaret har varit enormt och vi hoppas på stor uppslutning när vinnaren koras på årets första nätverksträff. Lyssna på advokat Lena Seratelius som berättar om vad som gäller vid användning av namn och bild i media och sponsring. Niklas Birgetz från Sponsrings & Eventföreningen delar med sig av de vinnande business casen från Eubea Festival. Som en extra bonus får ni möjlighet att lära känna nyöppnade Quality Hotel View.

Arrangörer: MPI Sweden och SEFS (Sponsrings & Eventföreningen)

Program: 

13:00 Pehr Palm, VD Event in Skåne hälsar välkommen

13:15 Vad gäller vid användning av namn och bild i reklam s.k. Personality Rights? Värden knutna till kända personers namn och bild får en allt viktigare roll i media såväl som vid ett företags profilering av sina varor och tjänster. Lena Seratelius, advokat på ReklamJuridik AB, delar med sig av sina erfarenheter kring hanteringen av användning av namn och bild i reklam."

14:00 Mingelfika

14:30 Eubea Festival är en av de viktigaste Europeiska mötesplatsen för event och upplevelseindustrin! Festivalen gick av stapeln den 5-6 november och hade både livejurypresentationer, toppföreläsare och korade det bästa som gjorts i Europa. Niklas Birgetz från Sponsrings & Eventföreningen var på plats och kommer delge med inlevelse de bästa eventen och upplevelserna som skapats i Europa

15:15 Vem blir Årets Eventskåning 2015? Läs mer om de nominerade här. 

16.00 Tack för idag!


Anmälan: 
Anmäl dig genom att klicka här.