Smartrooms - livesänding

Smartrooms - livesänding
2014-05-06
kl 8:00 - 10:45
Stockholm CCC, Norra latin, Pelarsalen, Stockholm
Hitta hit
Välkommen till en tankevidgande ”TänkBar” som handlar om trender, tankeförmåga och nya möjligheter för möten.

Tid och plats: 6 maj 8.00 – 10.45 på City Conference Centre, Pelarsalen, Norra Latin, Barnhusgatan 7A.
Frukost serveras 8.00 och sen börjar TänkBaren.

Livsändningen börjar kl 8.25

Öppna större livespelare i nytt fönster

Enligt Thomas de Ming, vinnaren av Guldkikaren 2014, så blir Smartrooms ett nytt hybridkoncept som fullständigt kommer att förvandla förutsättningarna och affärslogiken inom mötesindustrin … på samma sätt som smartphones har gjort inom mobilindustrin och sedan för nästan alla andra branscher, industrier och sektorer.

Mötesindustrin behöver i grunden ompröva vad man egentligen bidrar med. Detta är speciellt viktigt när alla verksamheters faktiska konkurrensförmåga numer bygger på hur bra de lyckas utvinna sin samlade hjärnkraft och därmed kan utveckla både sin tankeförmåga och tankeproduktivitet.

Mötesindustrin måste kanske omdefiniera sig till att bli tankeindustrin.Vi har tillsammans med nätverket Stora Möten bjudit  in Thomas de Ming, tanke- och lärdesigner, för att han ska hjälpa oss att få fokus på några av de viktigaste trenderna som påverkar mötesindustrin. Han kommer också att omforma pelarsalen till en visuell och smakfull tankeförstärkare där vi lättare kan tänka och agera tillsammans bortom våra vanliga tankehorisonter.

Naturligtvis får du också en chans att träffa medarbetare från anläggningarna i ”Stora Möten” och MPI Sweden (Meeting Professionals International) tillsammans med nyfikna och kunniga medmänniskor från många organisationer som köper olika typer av mötestjänster.

Välkommen - vi ses den 6 maj!