What's next?

What's next?
2014-12-16
09:30 - 12:00
Spår 10, Centralplan 6, Malmö
Hitta hit
Välkommen till en förmiddag som förbereder dig för framtiden!
2014 går mot sitt slut och det är dags att börja blicka framåt och vara ett steg före vid planeringen av framtidens event!
Vad vill besökarna uppleva år 2015 och framåt, vad gör ett event intressant för framtida partners och hur ser framtidens evenemangssäkerhet ut?

Vi har bjudit in tre föredragshållare för att ta reda på trenderna inom dessa område.

MALENA ANDERSSON, framtidsstrateg på Kairos Future,
Malena ger oss en trendspaning där vi tittar på vad våra framtida kunder, investerare och framförallt besökare av events kommer att förvänta sig i framtiden. Vad kommer att krävas av oss framöver för att vara framgångsrika?

NIKLAS BIRGETZ, VD Sponsrings & Eventföreningen
Enligt Stora Reklamkakan har sponsringen nu passerat dagspressannonsering och sedan flera år Tv-reklamen. Niklas Birgetz kommer att berätta varför kommunikation med sponsring och event som plattform är framtidens marknadskommunikation och han kommer även att delge de senaste nationella och internationella trenderna.

JOHAN G MÖLLER, Säkerhetsingenjör WSP Sverige AB
Med digitala verktyg och 3D-modulering kommer vi i framtiden ha helt andra förutsättningar för att i risk- och säkerhetsplaneringen kunna visualisera olika typer av tänkta risker innan evenemanget ägt rum.
Evenemangsbesökarna kommer att ställa högre krav på säkerheten och vi kommer se helt andra typer av säkerhetsrisker och hotbilder i framtiden. Då kommer vi också behöva andra metoder för att minimera riskerna.

Registrera dig HÄR