Årsmöte i MPI Sweden

Den 15 september hade vi årsmöte i MPI Sweden.
Då en ny styrelsen valdes. Den nya styrelsen består av:

Karin Mäntymäki, President
Kristina Landeström, Past President
Bo Magnusson, ledamot
Martin Theorin, ledamot
Niklas Tyllström, ledamot
Anders Müller, ledamot
Pehr Palm, ledamot
Jörgen Dyssvold, ledamot
Jonathan Blom, ledamot YMPI

Efter själva årsmötet talade Jörgen Dyssvold om en del trender som påverkar sättet vi håller möten och därefter genomförde vi en workshop för att tanka av både medlemmar och icke-medlemmar vad man själv ser för förändringar i mötesvärlden och även vad man skulle vilja se att vi i MPI arbetar med. Vi finns ju till för våra medlemmar, så det är viktigt att vi ägnar oss åt rätt saker. Vi i styrelsen kommer att arbeta vidare med den input som detta gav för att planera vårt fortsatta arbete.

Vi tror, och det fick vi också delvis bekräftat under workshopen, att ni vill ha ett levande nätverk, med både fysiska och digitala mötesplatser, så detta är något vi kommer att fokusera på framöver. Det är när människor möts som saker börjar hända och affärer görs! 

Om du på något sätt vill bidra till att göra MPI till ett ännu mer levande nätverk, så är du varmt välkommen att kontakta någon av oss. Du kan engagera dig i nätverket på många sätt; kanske har du ett tips om ett bra tema för ett frukostmöte, kanske du själv skulle vilja hålla i ett frukostmöte eller en workshop, kanske du vet någon bra föreläsare som många skulle tycka om att höra. Eller du kanske kan bidra med lite av din tid för något specifikt projekt eller vara med i vårt mentorprogram.

Styrelsen kommer inom kort mötas och göra en grov plan för vårt arbete kommande år. När vi gjort detta kommer vi komma ut med mer information.

Som ”President” ser jag verkligen fram emot att vara ännu mer delaktig i MPI Sweden. Jag tycker att det är viktigt att vi verkligen fokuserar på att skapa medlemsnytta genom att möjliggöra för människor att träffas och att nätverka. Det är ju ett nätverk vi är! Jag vet också att det finns många tankar och idéer ute bland alla medlemmar och dessa ska vi ta tillvara. Jag vill även pusha för att man tar del av det internationella nätverket. Det finns en massa bra och nyttiga kontakter här! Ett bra tillfälle är att åka på MPIs europeiska kongress, som nästa gång går av stapeln 1-3 februari 2015 i Krakow.

Hälsningar
Karin Mäntymäki