Medlemmarna gör MPI!

MPI blir det vi medlemmar gör det till. Därför har vi i aktivitetsgruppen utgått ifrån resultatet från medlemsundersökning som gjordes i våras när vi planerat årets program. Vi har skapat de bästa förutsättningar för en inspirerande och givande möteshöst.
Vi har blandat mötesformat och platser. Alla gästföreläsare är inte spikade, men vi har flera intressanta på gång. Målet för våren är att fler medlemmar skall kunna komma och se en ökad medlemsnytta.

I september hade vi vårt första frukostseminarium och vi inledde hösten på bästa sätt, rekord i antalet deltagare. Jättekul att så många kom, både nya och gamla medlemmar. Det märktes att det var ett tag sedan vi alla sågs. Vi hade mycket att prata om, och flera visitkort utbyttes för vidare kontakt. Vi fick även lyssna till Björn Masuhr som berättade om kommande Mötesindustriveckan 2013. En vecka som kommer bjuda på mycket intressanta delar, så glöm inte att boka in dagarna 21-24 januari om du inte redan gjort det.

Jag hoppas att rekordet i september inte var en engångsföreteelse, utan att vi stadigt kommer ha många aktiva medlemmar runt om i landet på våra aktiviter. Gör inte samma misstag som många av oss gör i januari. Vi skaffar ett gymkort som sedan bara används de första veckor och därefter alltför ofta blir liggande. Utnyttja medlemskapet i MPI som den möjlighet det verkligen är. Möjligheten för dig som person att utvecklas och inspireras men kanske det viktigaste utav allt - möjligheten att träffar alla underbara mötesmänniskor, som delar samma passion som dig – möten – det är då magin uppstår.

Vid tangenterna, Florence Cardell, Aktivitetsansvarig MPI