Möten & Events 2013 på Kistamässan

Vilken kompetens krävs för att göra Sverige till ett föregångsland inom möten och events?
MPI i samarbete med Easy Fairs bjuder in till samtal i en viktig framtidsfråga.

Möten & Events 2013 på Kistamässan
Mötesindustrin är en viktig del i svenskt näringsliv redan idag. Och framtidspotentialen är stor. Särskilt på marknaden för internationella möten. Men vilken kompetens krävs för att ta vara på möjligheterna? Frågan är: Har du och ditt företag rätt ”tänk” inför framtiden?
Claes Jonsson från MPI Swedens styrelse leder samtalet och flera ledande personer från olika delar av mötesindustrin deltar: Johan Hjort (VD på Högberga), Johan Svensson (VD på Clarion Hotel Arlanda), Katrin Romare (Karriärcoach på Hotell- och Reseverket), Jonas Bodin (VD på Inspiration) , Johan Fägerblad (VD på Svenska Möten) och Kristina Landeström (Meeting manager, LiveBrand).

Under Möten & Events på Kistamässan den 20-21 februari kommer det även finnas ett MPI Café. Missa inte det! Anders och Claes lirar lite schysst musik. Vi finns där för att berätta för mötesköparna vilka vi är och vad vi gör. Det blir också en träffpunkt för medlemmarna under mässdagarna. Vi inom MPI vill vara en mötesplats och ett nätverk för branschen och var gör man det bättre än i en cafémiljö med lite coolt häng till skön musik. Vi ses där hoppas vi!

Mer information och anmälan