Om mötesindustrin

Mötesindustrin hjälper andra att nå sina mål!
Om mötesindustrin
Mötesindustrin har inga egna fabriker. Vi äger inga råvaror, patent eller har ensamrätt att utföra en tjänst. Mötesindustrin består av två huvuddelar.

1. Vi som skapar möten
2. Vi som vill hjälpa till att genomföra möten

Vi som skapar möten

Vi som skapar möten är professorer, generaldirektörer, medlemmar i en förening, ledamot i en fackföreningsstyrelse osv. Vi som skapar möten är verksamma inom företag, arbetar inom offentlig förvaltning, är politiker eller på annat sätt engagerade i en nationell eller internationell förening. Vi är forskare, rektorer för en högskola eller ett universitet eller vi är generaldirektör, avdelningschef eller sakkunnig på en myndighet. Vi som skapar möten behöver hjälp med en mängd saker för att vi ska vilja, våga och kunna räcka upp handen nästa gång vi är på ett möte och frågan ställs: Var ska vi vara om ett eller två år?

Då behöver vi som skapar möten ha argumenten klara för oss, då behöver vi känna att någon på vår hemmaplan kommer att hjälpa oss med allt det praktiska. Då behöver och vill vi att våra chefer ska uppskatta att vi lyckats locka våra kollegor på ett möte till oss!

Vi som vill hjälpa till med möten

Vi förstår att det är ni som skapar möten som avgör om, när och hur ofta ni lägger mötet i Sverige eller i vår stad. Vi förstår att ni behöver vår hjälp och vi hoppas att ni förstår och känner att vi vill hjälpa er! Vi kan erbjuda olika typer av hjälp beroende på vilket möte vi pratar om.

Ibland ordnas allt på hotellet eller mötesanläggningen ni vill vara. Ibland behövs det mer avancerad hjälp. Ibland kan det behöva göras komplicerade preliminärbokningar och annat krångligt - därför finns Convention Bureauer runt om i landet som hjälper dig med allt det praktiska inför din kandidatur och de kan hjälpa dig att hitta en bra leverantör som avlastar dig och effektiviserar ditt möte.

Vi vill hjälpa er som ordnar möten att vilja, våga och kunna bjuda in dem till er egen hemort!